Aftenmenu

Fra kl. 18.00

Forretter/starters

Cremet fiskesuppe med fisk, blåmuslinger og urter​

Creamy fish soup with fish, mussels and vegetables

Kan serveres som hovedret - (as main) kr. 210,00

110,-​

Røget laksetatar vendt med krydderurtecreme og citron

Smoked salmon tartare - sour cream with herbs - lemon

115,-​

Angus bresaola på surdejsvaffel, syltede bøgehatte og trøffel mayonnaise  

Angus bresaola served on sour dough with truffle mayo

130,-​

Kammuslinger på blomkålspuré

Risotto with blue mussels - scallops - Norwegian lobster tails

135,-

Rejer og krebsehaler vendt i dressing på smørstegt surdejsbrød

135,-

Grillet tun med græskarpuré og fennikel crudité

Grilled tuna with pumpkin puré and fennel crudité

125,-​

Hovedretter/mains

Filet af helleflynder - spidskålssauté - kartofler og rød peber beurre blanc sauce

Filet of halibut - sauteé of cabbage - potatoes - red pepper beurre blanc

260,-​

Helstegt rødspætte med kartofler – agurkesalat – tranebær – smørsauce

Panfried plaice on the bone - potatoes - pickled cucumbers - cranberries - butter sauce

240,-​

Urtebagt kulmule - sauté - kartofler - mild hummersauce

Herb baked hake with saute, potatoes and mild lobster sauce​

240,-​

Oksemørbrad fra Himmerland med puré, svampesauté, dagens ​kartoffel og sauce Bearnaise

Danish fillet of beef on puré, wild mushrooms, roasted potatoes and bearnaise sauce

290,-​

Desserter

Lune pandekager - is - bærkompot

Pancakes - vanilla ice cream - berry jam

105,-​

Dagens tærte og creme fraiche fra Sønderhaven

Homemade tart of the day with sour cream

95,-​

Vaniljeis med chokoladesauce og kompot​

Vanilla ice cream with chocolate sauce and berry jam

85,-​

Chokolade fondant - vaniljeis - coulis

Chocolate fondant - ice cream - berry jam​​

105,-​

Sønderhaven Oste - kompot - hjemmebagt knækbrød​

Selection of Danish cheeses - jam - homebaked crispbread​​

130,-

Børneretter/childrens

Hjemmelavede nuggets af kyllingbryst med ristede kartofler og ketchup

95,-​

Fiskefrikadeller med stegte kartofler og remoulade

85,-​

​125 g. oksemørbrad med sprødristede kartofler og bearnaise sauce​

165,-​

Filet af helleflynder med kartofler og rød peber beurre blanc sauce​

130,-​

Hjemmelavet vaniljeis med chokoladesauce

60,-​

Pandekage med vaniljeis​

75,-​

Følg med på Facebook

​Det siger vores gæster om os

★★★★★

Fantastisk dejlig og lækker mad. Kan varmt anbefales.


- Lene Gaardboe Folden

★★★★★

Fantastisk lækkert sted med det lækreste mad og fantastisk god service 100% i orden 🌸👏😀


- Dinna Andreasen

★★★★★

Super lækkert mad, og en rigtig god betjening. Hyggelig restaurant


- Gitte Kristensen

★★★★★

Absolut empfehlenswert, wenn man Wert auf hervorragendes Essen und sehr guten Service legt. Wir waren rundum zufrieden. Danke.


- Angela Polleichtner

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at bestille bord?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

HYTTEN ApS 

Jens Bergs Vej 2A, 9990 Skagen

Klik her for rutevejledning

CVR: 32677487

Åbningstider

Vi har åbent fra uge 10-43 samt åbningsdage i november, december og februar.

Se åbningstider her

Mails besvares, men vi foretrækker telefoniske henvendelser.

Kontakt os

Telefon: 98 44 17 77​

E-mail: info@hyttefadet-skagen.dk