Aftenmenu

Fra kl. 18.00

3 retters menu:

Forret

Kuller – Marineret Asparges – Skilt aspargesfløde - Urteolie
Hovedret

Brødstegt Lyssej – Blomkålspuré – Brunet Smør - Kapers – Hasselnød
Dessert

Pære belle Helene

360 kr.​

Forretter/starters

Cremet fiskesuppe med fisk, blåmuslinger og urter​

Creamy fish soup with fish, mussels and vegetables

Kan serveres som hovedret - (as main) kr. 210,00

130,-​

Røget laksetatar - rørt med dildmayo, syltet fennikel med frisk og syltet pære, mandler og sprødt rugbrød

Smoked salmon tartare - dill mayo, pickled fennel, pear, almonds and crispy rye bread

125,-​

Angus bresaola på surdejsvaffel, syltede bøgehatte og trøffel mayonnaise  

Angus bresaola served on sour dough with truffle mayo

145,-​

Kammuslinger - jomfruhummer - tomatkompot -hummerskum

Seared scallops with langoustines - tomato - lobster foam

145,-

Reje- og krebsesalat - på hjertesalat med ristet brioche​​

155,-

Grillet tun med ingefær og mild chili salsa

Grilled tuna with ginger and mild chili salsa

135,-​

Hovedretter/mains

Filet af urtebagt kulmulefilet- grillet squash - rød peberfrugt beurre blanc

Filet of hake - grilled squash - red peppers beurre blanc

260,-​

Helstegt rødspætte med agurkesalat – tranebær – smørsauce

Panfried plaice on the bone - pickled cucumbers - cranberries - butter sauce

240,-​

Iberico Gris - Kotelet på ben - græskar - cidersauce

Iberian Pork cutlet - pumpkin - cider sauce​

245,-​

Oksemørbrad fra Himmerland med puré, svampesauté og Madagaskar peber sauce

Danish fillet of beef on puré, wild mushrooms and Madagascar pepper sauce

300,-​

​​

Alle vores hovedretter serveres med kartofler

All mains are served with potatoes

Desserter

Lune pandekager - is - bærkompot

Pancakes - vanilla ice cream - berry jam

110,-​

Dagens tærte og creme fraiche fra Sønderhaven

Homemade tart of the day with sour cream

95,-​

Vaniljeis med chokoladesauce og kompot​

Vanilla ice cream with chocolate sauce and berry jam

110,-​

​Vanille créme Brülee

Vanilla creme brulee

95,-​

Æble tarte tatin - karamel - vaniljeis - revet Toka bønne

Apple tarte tatin - caramel - vanilla ice cream - shredded Toka beans

95,-

Sønderhaven Oste - kompot - hjemmebagt knækbrød​

Selection of Danish cheeses - jam - homebaked crispbread​​

130,-​

Børneretter/child menu

Retter serveres til børn under 12 år.​

Hjemmelavede nuggets af kyllingbryst med ristede kartofler og ketchup

105,-​

Fiskefrikadeller med stegte kartofler og remoulade

95,-​

​125 g. oksemørbrad med sprødristede kartofler og kryddersmør

175,-​

Filet af kulmule med kartofler og beurre blanc sauce​

135,-​

Hjemmelavet vaniljeis med chokoladesauce

65,-​

Pandekage med vaniljeis​

85,-​

Canapés

Følg med på Facebook

​Det siger vores gæster om os

★★★★★

Fantastisk dejlig og lækker mad. Kan varmt anbefales.


- Lene Gaardboe Folden

★★★★★

Fantastisk lækkert sted med det lækreste mad og fantastisk god service 100% i orden 🌸👏😀


- Dinna Andreasen

★★★★★

Super lækkert mad, og en rigtig god betjening. Hyggelig restaurant


- Gitte Kristensen

★★★★★

Absolut empfehlenswert, wenn man Wert auf hervorragendes Essen und sehr guten Service legt. Wir waren rundum zufrieden. Danke.


- Angela Polleichtner

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at bestille bord?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

HYTTEN ApS 

Jens Bergs Vej 2A, 9990 Skagen

Klik her for rutevejledning

CVR: 32677487

Åbningstider

Vi har åbent fra uge 10-43 samt åbningsdage i november, december og februar.

Se åbningstider her

Mails besvares, men vi foretrækker telefoniske henvendelser.

Kontakt os

Telefon: 98 44 17 77​

E-mail: info@hyttefadet-skagen.dk