Aftenmenu

3 retters menu

Forret:

Gravad Carpaccio – Ost – Blåbær – Beurre Noisette 

Hovedret:

Ovnbagt Kuller – Kål – Squash – Yuzu Beurre Blanc

Dessert:

Skyr Mousse – karamel - Rabarber

380 kr.​

Forretter/starter

Cremet fiskesuppe med fisk, blåmuslinger og urter​

Creamy fish soup with fish, mussels and vegetables

Kan serveres som hovedret - (as main) kr. 220,00

135,-​

Laksetatar -Ponzu og puffet rispapir

Salmon tartare - ponzu - rice paper puff

130,-​

Angus bresaola på surdejsvaffel, syltede bøgehatte og trøffel mayonnaise  

Angus bresaola served on sour dough with truffle mayo

145,-​

Kammuslinger - Skummet ost - beurre noisette

Seared scallops - aged cheese foam - brown butter sauce

145,-

Hvide asparges - håndpillede rejer - beurre blanc sauce

Whitewine steamed white asparagus - gourmet prawns - beurre blanc sauce

165,-

Grillet tun - Dild - syltet løg - ingefær

Grilled tuna - ginger - shallots - dill - ginger​

135,-​

Kaviar med blinis - 30. g. 5 star Baerri​

Østers - vinaigrette

475,-

40,-​

Hovedretter/mains

Skagen Salmon - bagt laks - grønne asparges - kartoffel - hjemmelavet hollandaisesauce​

Ovenbaked salmon - asparagus - potatoes - hollandaise sauce

265,-​

Filet af skindstegt torsk - grønne ærter - kaffir lime - muslingesauce

Filet of cod - Green peas - kaffir lime - potatoes - mussels sauce

270,-​

Helstegt rødspætte med agurkesalat – tranebær – smørsauce

Panfried plaice on the bone - pickled cucumbers - cranberries - butter sauce

250,-​

Lammefilet - i urte- og mandelcrumble - gulerod - grillet løg - kartofler - lammesky

Fillet of lamb - herb and almond crumble - carrots - grilled onions - potatoes - lamb jus

300,-​

Oksemørbrad fra Himmerland med puré, sauté af grønt, hjemmelavet bearnaise sauce

Danish fillet of beef on puré, sauteed greens and Bearnaise sauce

325,-​

​​

Alle vores hovedretter serveres med kartofler

All mains are served with potatoes

Desserter

Lune pandekager - is - bærkompot

Pancakes - vanilla ice cream - berry jam

120,-​

Danske jordbær - hyldeblomst - chokolade mousse

Danish strawberries - elderflower - chocolate mousse

115,-​

Vaniljeis med chokoladesauce og kompot​

Vanilla ice cream with chocolate sauce and berry jam

110,-​

​Vanille créme Brülee

Vanilla creme brulee

95,-​

Rabarber - hvid chokolademousse - butterdej

Rhubarbs - white chocolate mousse - puff pastry

125,-

Sønderhaven Oste - kompot - hjemmebagt knækbrød​

Selection of Danish cheeses - jam - homebaked crispbread​​

140,-​

Børneretter/child menu

Retter serveres til børn under 12 år.​

Hjemmelavede nuggets af kyllingbryst med ristede kartofler og ketchup

105,-​

Fiskefrikadeller med stegte kartofler og remoulade

95,-​

​125 g. oksemørbrad med sprødristede kartofler og bearnaise sauce

180,-​

Filet af dagens fisk med kartofler og beurre blanc sauce​

135,-​

Hjemmelavet vaniljeis med chokoladesauce

65,-​

Pandekage med vaniljeis​

85,-​

Canapés

Følg med på Facebook

​Det siger vores gæster om os

★★★★★

Fantastisk dejlig og lækker mad. Kan varmt anbefales.


- Lene Gaardboe Folden

★★★★★

Fantastisk lækkert sted med det lækreste mad og fantastisk god service 100% i orden 🌸👏😀


- Dinna Andreasen

★★★★★

Super lækkert mad, og en rigtig god betjening. Hyggelig restaurant


- Gitte Kristensen

★★★★★

Absolut empfehlenswert, wenn man Wert auf hervorragendes Essen und sehr guten Service legt. Wir waren rundum zufrieden. Danke.


- Angela Polleichtner

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at bestille bord?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

HYTTEN ApS 

Jens Bergs Vej 2A, 9990 Skagen

Klik her for rutevejledning

CVR: 32677487

Åbningstider

Vi har åbent fra uge 10-43 samt åbningsdage i november, december og februar.

Se åbningstider her

Mails besvares, men vi foretrækker telefoniske henvendelser.

Kontakt os

Telefon: 98 44 17 77​

E-mail: info@hyttefadet-skagen.dk