Aftenmenu

Fra kl. 18.00

Forretter/starters

Cremet fiskesuppe med fisk, blåmuslinger og urter​

Creamy fish soup with fish, mussels and vegetables

Kan serveres som hovedret - (as main) kr. 210,00

130,-​

Røget laksetatar - rørt med dildmayo, syltet fennikel med frisk og syltet pære, mandler og sprødt rugbrød

Smoked salmon tartare - dill mayo, pickled fennel, pear, almonds and crispy rye bread

125,-​

Angus bresaola på surdejsvaffel, syltede bøgehatte og trøffel mayonnaise  

Angus bresaola served on sour dough with truffle mayo

135,-​

Hvide asparges - hvidvinsdampede asparges med håndpillede rejer og beurre blanc sauce

White wine steamed white asparagus with prawns and beurre blanc sauce

155,-

Rimmet kuller med ristede hasselnødder - æbler - muslingefløde

​Cold haddock with roasted hazelnuts - apples - mussels sauce

130,-

Grillet tun med ingefær og mild chili salsa

Grilled tuna with ginger and mild chili salsa

135,-​

Hovedretter/mains

Filet af urtebagt kulmulefilet- grillet squash - rød peberfrugt beurre blanc

Filet of hake - grilled squash - red peppers beurre blanc

260,-​

Helstegt rødspætte med agurkesalat – tranebær – smørsauce

Panfried plaice on the bone - pickled cucumbers - cranberries - butter sauce

240,-​

Brødstegt skærisingfilet - Serveret med sauteret kål og blanquette sauce

Breaded witch flounder with kale leaves and sauce blanquette

235,-​

Oksemørbrad fra Himmerland med puré, svampesauté, dagens ​kartoffel og sauce Bearnaise

Danish fillet of beef on puré, wild mushrooms, roasted potatoes and bearnaise sauce

295,-​

Iberico Gris  - Kotelet på ben med æble, grøn asparges og cider

Iberico cutlet with apple, cider and green asparagus

245,-​

​​

Alle vores hovedretter serveres med kartofler

All mains are served with potatoes

Desserter

Lune pandekager - is - bærkompot

Pancakes - vanilla ice cream - berry jam

105,-​

Dagens tærte og creme fraiche fra Sønderhaven

Homemade tart of the day with sour cream

95,-​

Vaniljeis med chokoladesauce og kompot​

Vanilla ice cream with chocolate sauce and berry jam

95,-​

​Vanille créme Brülee

Vanilla creme brulee

85,-​

Rabarber - syltet og friske rabarber - mascarpone creme - sprødt​

Fresh and pickled rhubarbs with mascarpone cream and crisp

90,-

Sønderhaven Oste - kompot - hjemmebagt knækbrød​

Selection of Danish cheeses - jam - homebaked crispbread​​

130,-​

Børneretter/child menu

Retter serveres til børn under 12 år.​

Hjemmelavede nuggets af kyllingbryst med ristede kartofler og ketchup

105,-​

Fiskefrikadeller med stegte kartofler og remoulade

95,-​

​125 g. oksemørbrad med sprødristede kartofler og bearnaise sauce​

175,-​

Filet af helleflynder med kartofler og beurre blanc sauce​

135,-​

Hjemmelavet vaniljeis med chokoladesauce

65,-​

Pandekage med vaniljeis​

85,-​

Canapés

Følg med på Facebook

​Det siger vores gæster om os

★★★★★

Fantastisk dejlig og lækker mad. Kan varmt anbefales.


- Lene Gaardboe Folden

★★★★★

Fantastisk lækkert sted med det lækreste mad og fantastisk god service 100% i orden 🌸👏😀


- Dinna Andreasen

★★★★★

Super lækkert mad, og en rigtig god betjening. Hyggelig restaurant


- Gitte Kristensen

★★★★★

Absolut empfehlenswert, wenn man Wert auf hervorragendes Essen und sehr guten Service legt. Wir waren rundum zufrieden. Danke.


- Angela Polleichtner

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at bestille bord?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

HYTTEN ApS 

Jens Bergs Vej 2A, 9990 Skagen

Klik her for rutevejledning

CVR: 32677487

Åbningstider

Vi har åbent fra uge 10-43 samt åbningsdage i november, december og februar.

Se åbningstider her

Mails besvares, men vi foretrækker telefoniske henvendelser.

Kontakt os

Telefon: 98 44 17 77​

E-mail: info@hyttefadet-skagen.dk