Vi gentager de sidste mange års tradition og tilbereder en 4 retters nytårsmenu ud af huset.
I år tilbydes nedenstående:
Forret
Kuller rullet i brændte porrer med urtemayo. Svinekæbeterrin med syltet græskar og peberrodscreme
Forret
Smørbagt kulmule med squash og beurre blanc sauce
Valg af hovedret
Kød:
Dansk oksemørbrad med svampesauté, saltbagte rodfrugter, pommes Duchesse og trøffel sauce
eller fisk:
Bagt torskefilet på svampesauté, saltbagte rodfrugter, pommes Duchesse og sennepssauce
Dessert
Chokolademousse og passionsfrugt mousse serveret med ristet kokos og sprødt
4 RETTERS MENU: kr. 395,00
Tilvalg af ost: kr. 125,00
Oste fra Sønderhaven serveret med hjemmelavet knækbrød og æblekompot
Tilvalg af kransekage: kr. 140,00
10 stk. hjemmelavede kransekagetoppe med chokolade
Hyttefadets vinbutik holder åbent, så der er mulighed for at købe nogle fantastiske flasker vin eller champagner med hjem. Vi tilbyder 10% rabat, hvis man har bestilt vores nytårsmenu ud af huset.
Menu: BESTILLING NØDVENDIG. Kan bestilles frem til vi melder udsolgt :-)
Telefon: 98 44 17 77
Menuen skal afhentes på Hyttefadet den 31/12 i tidsrummet mellem kl. 11-13