Vi gentager de sidste mange års tradition og tilbereder en 4 retters nytårsmenu ud af huset.
I år tilbydes nedenstående:
Forret
Roulade af skærising og jomfruhummersoufflé med Coppa pølse og rygeostcreme
Forret
Bagt kuller med hummersauce og stegt blomkål
Valg af hovedret
Kød:
Oksemørbrad med pommes Royale, gulerodstimbale, sautè af svampe samt sauce suprême
Fisk:
Bagt torskefilet vendt med panchetta, pommes royale, sauté med spidskål og squash, gulerodstimbale med sennepssauce
Dessert
Chokolade fondant med vaniljecreme og marieneret frugt
4 RETTERS MENU: kr. 385,00 kr.
Tilvalg af ost: kr. 145,00 kr.
Unika oste: Hvid dame, Sirius og Rød Løber serveret med hjemmelavet knækbrød, havtornsmarmelade og sorte oliven
Tilvalg af 10 stk. hjemmelavede kransekagetoppe med chokolade: kr. 125,00 kr.
Hyttefadets vinbutik holder åbent, så der er mulighed for at købe nogle superdejlige flasker vin eller champagne med hjem. Vi tilbyder 10% rabat, hvis man har bestilt vores nytårsmenu ud af huset.
Der kan også bestilles vinpakker på forhånd. Se nedenstående:
Vin Menu 1: kr. 350,-
Mousserende vin: Schild Estate N.V., Barossa Valley, Australien, Chardonnay & Pinot Noir
-Tør vin med fine bobler og noter af æble, melon og honning. Perfekt til aperitif og lette snacks
Hvidvin: Jung, Rheinhessen, Tyskland, Sauvignon Blanc, 2019
-Tør og meget frugtig vin med noter af hyldeblomst og passionsfrugt. God til fisk og skaldyr.
Rødvin: Michel Lynch, Bordeaux, Merlot og Cabernet sauvignon blanc, 2017
-Tør vin med noter af modne solbær og chokolade. Fadlagret klassisk bordeaux med saft og kraft. Michel Lynch passer godt til kød hvor vinens struktur bliver balanceret.
Vin Menu 2: kr. 795,-
Champagne: Rémy Massin & Fils, Aube, Pinot noir, 2015 - 2016 - 2017.
-Tør vin med fine noter af lime og hvid fersken. En helt ubeskrivelig velafbalanceret vin. En aperitif champagne af høj kvalitet som også kan drikkes til lette fiske- og grønsagsretter.
Hvidvin: Jung, Rheinhessen, Tyskland, Chardonnay(fadlagret) 2018.
-Tør og fyldig Chardonnay med noter af æble, melon og ristet brød.
-Vinens fedme og frugt vil komplimentere både en røget laks og torsk med sennepssauce.
Rødvin: Canneta, Brunello di Montalcino, 2015
-Tør og kraftig vin med noter af mørkebær, læder og chokolade. Saftig vin med en Integreret struktur. (Hæld gerne vinen på en karaffel mindst 2 timer før.)
Menu: BESTILLING NØDVENDIG INDEN d. 29.12.
Telefon: 98 44 17 77
Menuen skal afhentes på Hyttefadet den 31.12 i tidsrummet mellem kl. 11-13