Nytårsmenu

Vi gentager de sidste mange års tradition og tilbereder en 4 retters nytårsmenu ud af huset.

I år tilbydes nedenstående:

Forret

Roulade af skærising og jomfruhummersoufflé med Coppa pølse og rygeostcreme
​​​Forret

Bagt kuller med hummersauce og stegt blomkål
Valg af hovedret

​Kød:

Oksemørbrad med pommes Royale, gulerodstimbale, sautè af svampe samt sauce suprême

​Fisk:

Bagt torskefilet vendt med panchetta, pommes royale, sauté med spidskål og squash, gulerodstimbale med sennepssauce

Dessert

Chokolade fondant med vaniljecreme og marieneret frugt

​4 RETTERS MENU: kr. 385,00 kr.

Tilvalg af ost: kr. 145,00 kr.

Unika oste: Hvid dame, Sirius og Rød Løber serveret med hjemmelavet knækbrød, havtornsmarmelade og sorte oliven

Tilvalg af 10 stk. hjemmelavede kransekagetoppe med chokolade: kr. 125,00 kr.

Hyttefadets vinbutik holder åbent, så der er mulighed for at købe nogle superdejlige flasker vin eller champagne med hjem. Vi tilbyder 10% rabat, hvis man har bestilt vores nytårsmenu ud af huset.
​Der kan også bestilles vinpakker på forhånd. Se nedenstående:

Vin Menu 1: kr. 350,-
Mousserende vin: Schild Estate N.V., Barossa Valley, Australien, Chardonnay & Pinot Noir
​-​Tør vin med fine bobler og noter af æble, melon og honning. Perfekt til aperitif og lette snacks

​Hvidvin: Jung, Rheinhessen, Tyskland, Sauvignon Blanc, 2019
​-​Tør og meget frugtig vin med noter af hyldeblomst og passionsfrugt. God til fisk og skaldyr.

Rødvin: Michel Lynch, Bordeaux, Merlot og Cabernet sauvignon blanc, 2017
​-​Tør vin med noter af modne solbær og chokolade. Fadlagret klassisk bordeaux med saft og kraft. Michel Lynch passer godt til kød hvor vinens struktur bliver balanceret.

Vin Menu 2: kr. 795,-
Champagne: Rémy Massin & Fils, Aube, Pinot noir, 2015 - 2016 - 2017.
​-​Tør vin med fine noter af lime og hvid fersken. En helt ubeskrivelig velafbalanceret vin. En aperitif champagne af høj kvalitet som også kan drikkes til lette fiske- og grønsagsretter.

Hvidvin: Jung, Rheinhessen, Tyskland, Chardonnay(fadlagret) 2018.
​-​Tør og fyldig Chardonnay med noter af æble, melon og ristet brød.

-​Vinens fedme og frugt vil komplimentere både en røget laks og torsk med sennepssauce.
Rødvin: Canneta, Brunello di Montalcino, 2015
​-​Tør og kraftig vin med noter af mørkebær, læder og chokolade. Saftig vin med en Integreret struktur. (Hæld gerne vinen på en karaffel mindst 2 timer før.)

Menu: BESTILLING NØDVENDIG​ INDEN d. 29.12.

Telefon: 98 44 17 77

Menuen skal afhentes på Hyttefadet den 31.12 i tidsrummet mellem kl. 11-13

Følg med på Facebook

​Det siger vores gæster om os

★★★★★

Fantastisk dejlig og lækker mad. Kan varmt anbefales.


- Lene Gaardboe Folden

★★★★★

Fantastisk lækkert sted med det lækreste mad og fantastisk god service 100% i orden 🌸👏😀


- Dinna Andreasen

★★★★★

Super lækkert mad, og en rigtig god betjening. Hyggelig restaurant


- Gitte Kristensen

★★★★★

Absolut empfehlenswert, wenn man Wert auf hervorragendes Essen und sehr guten Service legt. Wir waren rundum zufrieden. Danke.


- Angela Polleichtner

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at bestille bord?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

HYTTEN ApS 

Jens Bergs Vej 2A, 9990 Skagen

Klik her for rutevejledning

CVR: 32677487

Åbningstider

Vi har åbent fra uge 10-43 samt åbningsdage i november, december og februar.

Se åbningstider her

Mails besvares, men vi foretrækker telefoniske henvendelser.

Kontakt os

Telefon: 98 44 17 77​

E-mail: info@hyttefadet-skagen.dk