Vi gentager de sidste mange års tradition og tilbereder en 4 retters nytårsmenu ud af huset.
I år tilbydes nedenstående:
Forret
Røget laksetatar på sprødt brød samt toast med Coppa pølse, trøffelmayo og syltede svampe
Forret
Urtebagt helleflynderfilet med smørbagt selleri og persille. Hertil hummersauce
Valg af hovedret
Kød:
Oksemørbrad med pommes Royale, svampesauté, blomkåls- og spinat timbale. Hertil demi glace tilsmagt portvin
eller fisk:
Bagt torskefilet vendt med Parma skinke på sauté med spidskål og squash. Hertil pommes royale, blomkåls- og spinat timbale samt sennepssauce
Dessert
Mazarinkage med solbær og marineret frugt
4 RETTERS MENU: kr. 395,00
Tilvalg af ost: kr. 150,00
Oste fra Sønderhaven serveret med hjemmelavet knækbrød og æblekompot
Tilvalg af kransekage: kr. 140,00
Hjemmelavede kransekagetoppe med chokolade
Hyttefadets vinbutik holder åbent, så der er mulighed for at købe nogle fantastiske flasker vin eller champagner med hjem. Vi tilbyder 10% rabat, hvis man har bestilt vores nytårsmenu ud af huset.
Menu: BESTILLING NØDVENDIG. Kan bestilles frem til vi melder udsolgt :-)
Telefon: 98 44 17 77
Menuen skal afhentes på Hyttefadet den 31/12 i tidsrummet mellem kl. 11-13