Bordbestilling:

98 44 17 77​

Vin & Vildt på Hyttefadet

​Hyttefadet gentager succesen fra de sidste fire år og præsenterer hermed dette års Vildtaften. Vores køkkenchef Tue Kristensen tilbereder en 6 retters meu og i samarbejde med Henrik Tachau Kristensen fra 1010 Vin præsenteres spændende vine.

Lørdag i uge 41 2017 kl. 18.30

​Nedenstående eksempel er fra sidste år, 2016:

Velkomstdrink​

Grillet tun med salsa og wasabi

Helleflynder - løvstikkerasp på syltet fennikel - muslingeskum

Terrin af vildsvin - crumble af rodfrugter vendt med rødløg - peberrodsmayo tilsmagt grov sennep

Krondyrfilet - stegte kantareller - pommes Duchesse - græskar - vildt sauce

Lime sorbet

Danske oste - malt knækrbød - oliventapenade

Porcheret pære - salt karamel - æblesirup - creme fraiche is - ristede mandler

Kaffe

6 retters menu inkl. vinmenu kr. 1150,- pr. prs.

​​​Bordbestilling nødvendig: Telefon 98 44 17 77​

Max. 38 deltagere​

Blanc de blanc Reserve Grand Cru - Hostomme Champagne


2015 Xisto Cru - Luis Sebra - Douro

2014 Syrah - Kershaw - Elgin


2012 Blauer Spätburgunder "SJ" - Johner, Baden-Baden

2014 Traminer "In Haiden" - Zillinger Weinviertel

2006 Macon Villages Heritages Dom Michel Macon

Hyttefadet • Jens Bergs Vej 2a • 9990 Skagen • Telefon: 98 44 17 77info@hyttefadet-skagen.dk