Bordbestilling:

98 44 17 77​

Vin & Vildt på Hyttefadet

​Hyttefadet gentager succesen fra de sidste fem år og præsenterer hermed dette års Vildtaften. Vores køkkenchef Tue Kristensen tilbereder en 6 retters meu og i samarbejde med Noble Rot Wines præsenteres spændende vine.

Lørdag i uge 41 2018 kl. 18.30

​Velkomstdrink​

Amuse - kokkens valg

Østers med tomat concassé

Svampe consommé med terrin af vildsvin og svampe

Risotto med safran og bagt havtaske med sprødt

Stegt krondyrfilet med pommes royale, demi glace med portvin, sauté af rosenkål og pancetta, jordskokke chips

Æble amuse

Chokolade skal med hvid chokolade mousse, syltet pære og kage

Kaffe

6 retters menu inkl. vinmenu kr. 1250,- pr. prs.

​​​Bordbestilling nødvendig: Telefon 98 44 17 77​

Max. 38 deltagere​

Hyttefadet • Jens Bergs Vej 2a • 9990 Skagen • Telefon: 98 44 17 77info@hyttefadet-skagen.dk