Vi gentager de sidste mange års tradition og tilbereder en 4 retters nytårsmenu ud af huset. Der er også mulighed for at bestille tilvalg, fx. kransekage, natmad eller vinpakker.
I år tilbydes nedenstående:
Forret (Amuse)
En krustade med koldrøget laksetatar og en crumpet med dip af hønsefond og urter. Hertil sprød skinke
Forret
Ovnbagt kullerfilet med æbler, jordskokker og bacon sauté. Hertil beurre blanc sauce med brunet smør og urter
Valg af hovedret (man skal vælge sin hovedret)
Kød:
Dansk oksemørbrad med rodfrugter og grillet julesalat. Hertil en kartoffel- og sellerigratin samt rødvinssauce
eller fisk:
Bagt torskefilet med rodfrugter og grillet julesalat. Hertil en kartoffel- og sellerigratin samt sennepssauce
Dessert
"Financier" - fransk mandelkage med chokolademousse, solbærkompot og nøddecrumble
4 RETTERS MENU: kr. 420,00
Tilvalg af kransekage: kr. 140,00
10 stk. hjemmelavede kransekagetoppe med chokolade
Natmad:
24 mdr. sortfodsskinke
2 slags pølse fra Slagter Munch med romesco sauce
Paté med cornichoner
2 slags oste fra Sønderhavens Gårdmejeri (Rød og Vendsyssel)
Sprøde og grillede grøntsager
Oliven, saltede mandler og sprøde chips
Hertil hjemmebagt brød
Delevenlige snacks til 2 personer: 500 kr.
VINBUTIK:
Hyttefadets vinbutik holder åbent, så der er mulighed for at købe nogle fantastiske flasker vin eller champagner med hjem. Vi tilbyder 10% rabat, hvis man har bestilt vores nytårsmenu ud af huset. Der er mulighed for at tilkøbe vinpakker, hvor vi har taget valgene for dig. Spørg ved booking af nytårsmenu.
BESTILLING NØDVENDIG. Kan bestilles frem til vi melder udsolgt :-)
Telefon: 98 44 17 77
Menuen skal afhentes på Hyttefadet den 31/12 i tidsrummet mellem kl. 10-12
Priser er inkl. emballageafgifter