Bordbestilling:

98 44 17 77​

Aften menu: fra kl. 18.00

Vi tilbyder - ud over vores a la carte menu - også en 3 retters menu til 375,00 pr. prs.:

Forret:

Stegte kammuslinger - blomkålspuré - hummerskum

Scallops - cauliflower puree - lobster foam
​Hovedret:

Krydderbagt skærisingfilet - sommergrønt - kartofler - safran creme sauce
​Herb crusted fillet of witch - summer vegetables - new potatoes - creamy saffron sauce

Dessert:​

Gammeldags rabarber trifli

Danish rhubarb trifle

Cremet fiskesuppe med fisk - skaldyr - urter
Creamy fish soup with fish, shellfish and herbs​

95​

Terrin af svinekæber med peberrodsmayo og syltede rødløg

Terrine of pork cheeks - horseradish mayo - pickled red onions

90

Soyamarineret, grillet tunfilet - tomat - frisée salat og sprødt

Soya marinated grilled fillet of tuna - tomato - salad

130​

Tatar af røget laks (dansk økologisk opdræt) med citron, frisee salat, krydderurt dressing

Smoked salmon tartare with lemon and herb mayo

85

Dampet hvide asparges - håndpillede rejer - beurre blanc sauce                                                                           135

Steamed white asparagus - hand-peeled prawns - beurre blanc sauce

Hovedretter​

Ovnbagt laks - asparges - kartofler - hjemmelavet hollandaise sauce​

Baked salmon - asparagus - potatoes - homemade hollandaise sauce

200​

Filet af helleflynder med spidskål, kartofler og rød peber beurre blanc sauce

Filet of halibut - sauteed cabbage - potatoes - red pepper beurre blanc

240​

Helstegt rødspætte med kartofler – agurkesalat – tranebær – smørsauce

Panfried plaice on the bone - potatoes - pickled cucumbers - cranberries - butter sauce

220

Oksemørbrad fra Himmerland med selleripuré, spinat- og broccoli timbale, ​kartofler og sauce Bearnaise

Danish fillet of beef on celearic puré, wild mushrooms, potatoes and bearnaise sauce

270

Lammekrone - rosmarin - svampe - timbale - pommes royale - lammesky

Rack of lamb - rosemary - wild mushrooms - pommes royale and lamb jus​

240​

Desserter

Lune pandekager - vaniljeis - bærkompot - ristede mandler

Pancakes - vanilla ice cream - roasted almonds - berry jam​

95​

Vanilje crême brûlèe med is                                                                                                                                       85

Vanilla creme brulèe with ice cream​

Porcheret pære med vaniljeis og karamelsauce

Poached pear with vanilla ice cream and caramel sauce

100​

Unika Oste - kompot - oliven - hjemmebagt knækbrød​

Selection of Danish cheeses - jam - olives - homebaked crispbread

125​

Børneretter​:​​

​125 g. oksemørbrad med sprødristede kartofler og bearnaise sauce​

Fiskefrikadeller med kartofler, remoulade og citron

Hjemmelavede nuggets af kyllingbryst med ristede kartofler og ketchup

Filet af helleflynder med kartofler og rød peber beurre blanc sauce - grønt ​

Hjemmelavet is eller lun pandekage med is​

135

75

70

120

45​


Hyttefadet • Jens Bergs Vej 2a • 9990 Skagen • Telefon: 98 44 17 77info@hyttefadet-skagen.dk