Bordbestilling:

98 44 17 77​

AFTENMENU - Dinner menu

Tilgængeligt fra den 21. april - available from 21st April


Vi tilbyder - ud over vores a la carte menu - en 3 retters menu til 375,00 pr. prs.:

Forret:

Jordskokkesuppe med sprød bacon og hvidløgscroutoner

Jerusalem artichokes soup with crispy bacon and garlic croutons

​Hovedret:

Bagt torskefilet med sauté af spidskål, kartofler og safran sauce
​Baked fillet of cod on sauteed cabbage served with potatoes and safran sauce

Dessert:​

Chokoladekage med chokolademousse serveret med hindbærsorbet

Chocolate cake with mousse and raspberry sorbet


FORRETTER - starters:​

Cremet fiskesuppe med fisk, blåmuslinger og urter​

Creamy fish soup with fish, mussels and vegetables

Kan serveres som hovedret - (as main)

95

185

Røget laksetatar vendt med krydderurtecreme og citron

Smoked salmon tartare - sour cream with herbs - lemon

100​

Ærterisotto med stegt kammusling og persilleolie                                                                                                   130

Risotto with peas - seared scallop - parsley oil​

Dampede hvide asparges - håndpillede rejer - beurre blanc sauce

Whitewine steamed white asparagus with gourmet prawns in beurre blanc sauce​

135

Svinekæbeterrin med peberrodsmayo og syltede rødløg                                                                                        110

Terrine of pork cheeks - horseradish mayo - pickled red onions​

HOVEDRETTER - mains:

Bagt laks med grønne asparges og hollandaise sauce

Baked fillet of salmon with green asparagus and hollandaise sauce​

200​

Filet af helleflynder - spidskålssauté - kartofler og rød peber beurre blanc sauce

Filet of halibut - sauteé of cabbage - potatoes - red pepper beurre blanc

240​

Helstegt rødspætte med kartofler – agurkesalat – tranebær – smørsauce

Panfried plaice on the bone - potatoes - pickled cucumbers - cranberries - butter sauce

220

Oksemørbrad fra Himmerland med puré, spinat- og broccoli timbale, svampesauté, sprødristede ​kartofler og sauce Bearnaise

Danish fillet of beef on puré, wild mushrooms, roasted potatoes and bearnaise sauce

270

Lammeskank med kartoffelmos - gremolata og lammesky

Lamb shank - mashed potatoes - gremolata - lamb jus​

210​

DESSERTER - desserts:

Lune pandekager - is - bærkompot

Pancakes - vanilla ice cream - berry jam​

95​

Vanilje crême brûlèe med hindbærsorbet                                                                                                                  85

Vanilla creme brulèe with raspberry sorbet

Rabarbertærte med vaniljeis

Rhubarb tart with vanilla ice cream

95​

Unika Oste - kompot - oliven - hjemmebagt knækbrød​

Selection of Danish cheeses - jam - olives - homebaked crispbread

125​

BØRNERETTER - children's menu under the age of 12

​Hjemmelavede nuggets af kyllingbryst med ristede kartofler og ketchup

Fiskefrikadeller med stegte kartofler og remoulade

​125 g. oksemørbrad med sprødristede kartofler og bearnaise sauce​

Filet af helleflynder med kogte kartofler og rød peber beurre blanc sauce​

Hjemmelavet vaniljeis med chokoladesauce

Pandekage med vaniljeis​

75

80

135

120

45

50​


Hyttefadet • Jens Bergs Vej 2a • 9990 Skagen • Telefon: 98 44 17 77info@hyttefadet-skagen.dk