Bordbestilling:

98 44 17 77​

Aften menu: fra kl. 18.00

Vi tilbyder - ud over vores a la carte menu - også en 3 retters menu til 375,00 pr. prs.:

Forret:

Stegte kammuslinger - risotto - persilleskum

Scallops - risotto - parsley foam
​Hovedret:

Krydderbagt torsk - græskar - årstidens grønt - kartofler - muslingeskum
​Herb crusted fillet of cod - pumpkin - vegetables - potatoes - mussel jus

Dessert:​

Makron og hvid chokolade muffin - hindbær sorbet og coulis

Macaroons and white chocolate muffin - raspberry sorbet and coulis

Cremet fiskesuppe med fisk - blåmuslinger - urter
Creamy fish soup with fish, mussels and herbs​

95​

Terrin af svinekæber med peberrodsmayo og syltede rødløg

Terrine of pork cheeks - horseradish mayo - pickled red onions

90

Grillet tunfilet - tomat - frisée salat og sprødt

Marinated grilled fillet of tuna - tomato - salad

130​

Tatar af røget laks (dansk økologisk opdræt) med citron, frisee salat, krydderurt dressing

Smoked salmon tartare with lemon and herb mayo

85

Dampet hvide asparges - håndpillede rejer - beurre blanc sauce                                                                           135

Steamed white asparagus - hand-peeled prawns - beurre blanc sauce

Hovedretter​

Ovnbagt laks - asparges - kartofler - hjemmelavet hollandaise sauce​

Baked salmon - asparagus - potatoes - homemade hollandaise sauce

200​

Filet af helleflynder - sauté - kartofler og rød peber beurre blanc sauce

Filet of halibut - sauteé - potatoes - red pepper beurre blanc

240​

Helstegt rødspætte med kartofler – agurkesalat – tranebær – smørsauce

Panfried plaice on the bone - potatoes - pickled cucumbers - cranberries - butter sauce

220

Oksemørbrad fra Himmerland med selleripuré, spinat- og broccoli timbale, sprødristede ​kartofler og sauce Bearnaise

Danish fillet of beef on celearic puré, wild mushrooms, roasted potatoes and bearnaise sauce

270

Lammekrone - krydderrasp - svampe - timbale - pommes fondant - lammesky

Herb crusted rack of lamb - wild mushrooms - pommes fondant and lamb jus​

240​

Desserter

Lune pandekager - vaniljeis - bærkompot

Pancakes - vanilla ice cream - berry jam​

95​

Vanilje crême brûlèe med brombær sorbet                                                                                                                85

Vanilla creme brulèe with black berry sorbet

Porcheret pære med karamel is

Poached pear with caramel ice cream

100​

Unika Oste - kompot - oliven - hjemmebagt knækbrød​

Selection of Danish cheeses - jam - olives - homebaked crispbread

125​

Børneretter​:​​

​125 g. oksemørbrad med sprødristede kartofler og bearnaise sauce​

Fiskefrikadeller med kartofler, remoulade og citron

Hjemmelavede nuggets af kyllingbryst med ristede kartofler og ketchup

Filet af helleflynder med kartofler og rød peber beurre blanc sauce - grønt ​

Hjemmelavet is eller lun pandekage med is​

135

75

70

120

45​


Hyttefadet • Jens Bergs Vej 2a • 9990 Skagen • Telefon: 98 44 17 77info@hyttefadet-skagen.dk