Bordbestilling:

98 44 17 77​

Aften menu: fra kl. 18.00

Vi tilbyder - ud over vores a la carte menu - også en 3 retters menu til 375,00 pr. prs.:

Aftenkortet gælder fra den 12. november og frem til 19. december 2020.

Forret:

Tatar af røget laks med citron, frisee salat, krydderurt dressing

Smoked salmon tartare with lemon and herb mayo

​Hovedret:

Rosastegt andebryst med confiteret andelår. Hertil sauté af spidskål og rosenkål, stegte kartofler samt sauce Sûpreme tilsmagt appelsi

​Breast of duck with confit of duck leg. Served with cabbage and sprout sautee, roasted potatoes and sauce Sûpreme with orange

Dessert:​

Klassisk ris a la mande med lun kirsebærsauce

Danish rice pudding with almonds and whipped cream served with cherry sauce

Cremet fiskesuppe med fisk - blåmuslinger - urter
Creamy fish soup with fish, mussels and herbs​

95​

Terrin af svinekæber med peberrodsmayo og syltede rødløg

Terrine of pork cheeks - horseradish mayo - pickled red onions

90

Grillet tunfilet - tomat - frisée salat og sprødt

Marinated grilled fillet of tuna - tomato - salad

130​

85

Hovedretter​

Filet af helleflynder - sauté - kartofler og rød peber beurre blanc sauce

Filet of halibut - sauteé - potatoes - red pepper beurre blanc

240​

Helstegt rødspætte med kartofler – agurkesalat – tranebær – smørsauce

Panfried plaice on the bone - potatoes - pickled cucumbers - cranberries - butter sauce

220

Oksemørbrad fra Himmerland med selleripuré, spinat- og broccoli timbale, sprødristede ​kartofler og sauce Bearnaise

Danish fillet of beef on celearic puré, wild mushrooms, roasted potatoes and bearnaise sauce

270

Lammekrone - krydderrasp - svampe - timbale - pommes fondant - lammesky

Herb crusted rack of lamb - wild mushrooms - pommes fondant and lamb jus​

245​

Desserter

Lune pandekager - vaniljeis - bærkompot

Pancakes - vanilla ice cream - berry jam​

95​

Vanilje crême brûlèe med brombær sorbet                                                                                                                85

Vanilla creme brulèe with black berry sorbet

Porcheret pære med karamel is

Poached pear with caramel ice cream

100​

Unika Oste - kompot - oliven - hjemmebagt knækbrød​

Selection of Danish cheeses - jam - olives - homebaked crispbread

125​

Børneretter​:​​

​125 g. oksemørbrad med sprødristede kartofler og bearnaise sauce​

Hjemmelavede nuggets af kyllingbryst med ristede kartofler og ketchup

Filet af helleflynder med kartofler og rød peber beurre blanc sauce - grønt ​

Hjemmelavet is eller lun pandekage med is​

135

70

120

45​


Hyttefadet • Jens Bergs Vej 2a • 9990 Skagen • Telefon: 98 44 17 77info@hyttefadet-skagen.dk