Bordbestilling:

98 44 17 77​

Nytårsmenu 2019 - ud af huset

​Hyttefadet fejrer det gamle år og byder det nye velkomment ved at tilberede en lækker 4 retters menu, som du/I kan nyde i jeres egne omgivelser.

Den 31. december 2019 - afhentning mellem kl. 11.00 - 12.00

4 retters menu kr. 365,- pr. kuvert

​Forret: Røget laksetatar vendt i kryddermayo på sprød salat

Forret: Cremet hummerbisque med bagt kulmulefilet samt fennikel

Hovedret 1: Grillet oksemørbrad fra Himmerland med sauté af svampe samt blomkålstimbale. Hertil pommes fondant med demiglace tilsmagt portvin

eller

Hovedret 2: Krydderurtebagt torsk med sauté af svampe og rodfrugter. Hertil pommes fondant og grov sennepsauce

Dessert: Mazarinkage med saltet karamel og bærkompot

Valg af hovedret med fisk eller kød, skal angives ved bestillingen.

Ring venligst til restauranten: 98 44 17 77

Forudbestilling nødvendig inden d. 29. dec. 2019 på telefon: 98 44 17 77

Vejledning og instrukser vedlægges menuen.​

I år tilbyder vi, i samarbejde med Noble Rot Wines, en sammensætning af forskellige vine, som sælges i forbindelse med menuen.

Vinhytten, Gl. Skagens vinbutik, har åbent den 31. december, så der er mulighed for at vælge lækre vine til aftenens nytårsmenu.

Ost: 2 Unika oste med oliven og hjemmebagt knækbrød
Ost kan tilkøbes menuen til kr. 75,00 pr. kuvert


Canapés-pakken: Lidt godt til nytårstalen kl. 18.00

​3 lækre canapés: Svinekæbeterrin - foie gras med sødt - souffle af jomfruhummer
​med brød, oliven og saltede mandler
​kr. 125,00 pr. prs.

Til at skåle nytåret velkommen: Hjemmelavede marzipantoppe med chokolade.

Marzipantoppe: Kr. 10 stk til 125 kr.

Vinpakker:

PAKKE 1: Romantik - baseret på 2-3 personer - 350 kr.
​1 fl. cremant: Caprise
​1 fl. Riesling, Daily August, August Kesseler 2018
​1 fl. Entrelobos, Spanien, 2017
​1 fl. Allandale, Viognier 2017 (dessertvin 0,35 cl)

PAKKE 2: Familie - baseret på 4-5 personer - 550 kr.
​1 fl. cremant - Bourgogne Albert Lounit
​1 fl. Bourgogne Chardonnay, Miller Cyrot, 2016
​1 fl. Schild Estate, GMS, Australien, 2015
1 fl. Allandale, Viognier 2017 (dessertvin 0,35 cl)

PAKKE 3: Connoisseur - baseret på 4-5 personer - 1300 kr.
1 fl. Champagne: Lamarliere Grand Reserve N.V.

1 fl. Bourgogne Ruilly, La Bergerie, 2016

1 fl. Barolo, Italien, 2013

1 fl. Cabernet Sauvignon, Hans Herzog, New Zealand, 2013

1 fl. Allandale, Viognier 2017 (dessertvin 0,35 cl)

Hyttefadet • Jens Bergs Vej 2a • 9990 Skagen • Telefon: 98 44 17 77info@hyttefadet-skagen.dk