Bordbestilling:

98 44 17 77​

Nytårsmenu 2018 - ud af huset

​Hyttefadet fejrer det gamle år og byder det nye velkomment ved at tilberede en lækker 4 retters menu, som du/I kan nyde i jeres egne omgivelser.

Den 31. december 2018 - afhentning mellem kl. 11.00 - 12.00

4 retters menu kr. 365,- pr. kuvert

​Amouse: Røget lakseroulade samt varmrøget laksemousse pakket i tang

Forret: Bagt helleflynder vendt i krydderrasp på bund af spidskål og æble. Hertil beurre blanc

Hovedret 1: Grillet oksemørbrad fra Himmerland med sauté af svampe samt rodfrugtstimbale. Hertil pommes royale med demiglace tilsmagt portvin

eller

Hovedret 2: Krydderurtebagt torsk med sauté af svampe. Hertil pommes royale og grov sennep sauce

Dessert: Duo af chokolademousse med frugtlåg

Valg af hovedret med fisk eller kød, skal angives ved bestillingen.

I år tilbyder vi, i samarbejde med Noble Rot Wines, et udvalg af hvid- og rødvine, som kan købes til meget fordelagtige priser. Disse priser gælder kun ved køb af vores nytårsmenu.

2017 Water fall Bay, Sauvignon Blanc, Marlborough New Zealand (hyldeblomst, tomatstilk, høj syre) til kr. 80,00 pr. flaske

2017 Riesling, August Kesseler, Tyskland (sprød, fylde, aromatisk) til kr. 90,00 pr. flaske

2014 Pepe Yllera, Ribero del duero (struktur, mørke bær, saftig) til kr. 90,00 pr. flaske

2015 Vinding due Normanni, Rosse de Sicilia, Italien (saftig, solbær, cedartræ) 150 kr. pr. flaske

Ost: 2 Unika oste med oliven og hjemmebagt knækbrød

Ost kan tilkøbes menuen til kr. 75,00 pr. kuvert

Til at skåle nytåret velkommen: Hjemmelavede marzipantoppe med chokolade.

Marzipantoppe: Kr. 10 stk til 125 kr.

Ring venligst til restauranten: 98 44 17 77

Forudbestilling nødvendig inden d. 30. dec. 2018 på telefon: 98 44 17 77

Vejledning og instrukser vedlægges menuen.​

Hyttefadet • Jens Bergs Vej 2a • 9990 Skagen • Telefon: 98 44 17 77info@hyttefadet-skagen.dk