Hyttefadet fejrer det gamle år og byder det nye velkomment ved at tilberede en lækker 4 retters menu, som du/I kan nyde i jeres egne omgivelser.
Den 31. december 2020 - afhentning mellem kl. 11.00 - 14.00 på Hyttefadet
4 retters menu kr. 370,- pr. kuvert
Forret: (anrettet som canapés) Grillet tunfilet, røget laksetatar og terrin af svinekæbe
Forret: Urtebagt helleflynderfilet på bund af rodfrugter med beurre blanc sauce
Hovedret 1: Grillet oksemørbrad fra Himmerland med sauté af svampe og spinat. Hertil timbale af jordskokker, pommes Royale og rødvinssauce
eller
Hovedret 2: Smørbagt torskefilet, drysset med krydderurter, serveret med sauté af svampe og spinat. Hertil timbale af jordskokker, pommes Royale og grov sennepsauce
Dessert: Mørk chokoladekage med lys chokolademousse og hindbær coulis
Valg af hovedret med fisk eller kød, skal angives ved bestillingen.
Ring venligst til restauranten: 98 44 17 77
Forudbestilling nødvendig inden d. 29. dec. 2020 på telefon: 98 44 17 77. Bemærk, vi frabeder os mails.
Vejledning og instrukser vedlægges menuen.
I år tilbyder vi, i samarbejde med Noble Rot Wines, en sammensætning af forskellige vine, som sælges i forbindelse med menuen.
Vinhytten, Gl. Skagens vinbutik, har åbent den 31. december, så der er mulighed for at vælge lækre vine til aftenens nytårsmenu. I forbindelse med bestilling af mad, tilbyder vi 10% rabat.